fbpx

Kiropraktor i Stavanger

Kiropraktor Stavanger - Vaulen Kiropraktorkllinikk

Jan Tore Kleiberg

Jan Tore Kleiberg er autorisert kiropraktor og medlem av Norsk Kiropraktorforening. Bred erfaring innen behandling av allmenn muskel og skjelettlidelser med fordypning i Sportskiropraktikk/Idrettsmedisin. Også erfaring innen diagnostisering og behandling av lumbago, hoftesmerter og svangerskapsrelaterte rygg og bekkensmerter. Han er behandleransvarlig for en rekke lokale utøvere og idrettslag. Tidligere aktiv fotballspiller og en del av Vikings A-tropp allerede som juniorspiller. Han har flere aldersbestemte landslagskamper for Norge. Han er eier og daglig leder av Vaulen Kiropraktorklinikk AS

Idrettskiropraktikkutdanning/ Idrettsmedisin

I mars 2012 ble siste eksamen i idrettskiropraktikkutdanningen bestått! I Utdanningen ble gjennomført gjennom FICS (Federation Internationale de Chiropractique Sportive), som har et ansvar for internasjonal etterudanningsstandard i idrettskiropraktikk. I 2013 var det oppstart på etterutdannelse i Idrettsmedisin gjennom NIMI (Norsk Idrettsmedisink Institutt) som er en etterutdanning på minimum 5 år. Vaulen Kiropraktorklinikk er en klinikk som aspirerer til å kontinuerlig forbedre kompetansen, slik at våre pasienter får best mulig behandling.

Kiropraktor i Stavanger - Vaulen Kiropraktorklinikk

Liisa Maria Iversen

Liisa Maria Iversen er kiropraktor og medlem av Norsk Kiropraktorforening. Hun tok sin 5-årige utdanning ved AECC University College i Bournemouth. Hun har tidligere også utdannet seg innen personlig trening gjennom høgskolen i Sogn og Fjordane. Liisa behandler alt fra spenningshodepine, nakke, rygg og bekken til øvre og nedre ekstremiteter.  I tillegg har hun fullført kurs innen behandling av kjeve-problematikk og rehabilitering. Hun har selv spilt fotball på høyt nivå og har derfor utviklet en spesiell interesse for idrettsrelaterte skader. Liisa er opptatt av en individuell tilpasning av behandlingen for å oppnå et best mulig resultat. Hun bruker behandlingsteknikker som ledd-manipulasjon, mobilisering og traksjon i tillegg til å behandle muskulære triggerpunkter. Hun vil også veilede deg i forhold til holdningsrelaterte plager og gjennomgå relevante øvelser.

 

Bestill time her eller ring 983 65 905.

Massasjeterapeut i Stavanger

Anbefalt massør Stavanger - Vaulen Kiropraktorklinikk

Monja Cathrin Odenn

Monja Cathrin Odenn er en av våre profesjonelle massasjeterapeuter, med etterutdanning innen muskelterapi fra Balanz massasje skole. Grunnutdanningen som naturmedisinsk aromaterapeut er fra Biomedisinsk senter i 2000 og anatomi og fysiologi via UIA. Hun er medlem av Norske naturterapeuters landsforbund. Monja har vært opptatt av kropp, styrke og bevegelse i hele sitt liv, og har drevet med profesjonell dans, turn og trampett. Hun har drevet egen klinikk, praktisert hos andre og gitt behandling rettet mot institusjoner. Monja er veldig engasjert i faget sitt. Hun ønsker å gi en helhetlig behandling til mennesker med fokus på å optimalisere kroppen, å komme i bedre «form» og å gi et rom for hvile. Behandlingen tilpasses etter den enkelte og passer for alle. Ønsker du å kjøpe gavekort i Stavanger, selger vi gavekort på massasje.

Bestill time her eller ring 901 89 828.

Godkjent klinikk for deg med helseforsikring

Vaulen Kiropraktorklinikk er en godkjent klinikk for pasienter med helseforsikring og er en del av et nasjonalt behandlernettverk med kompetanse innen undersøkelse, behandling og rehabilitering av muskel og leddplager. Vi samarbeider med de fleste forsikringsselskaper , slik at du som pasient kan benytte deg av din helseforsikring her hos oss.

Vaulen Kiropraktorklinikk ble startet i oktober 2010 av kiropraktor Jan Tore Kleiberg. Klinikken har en aktiv tilnærming til behandling av nerve-muskel og skjelett lidelser. En kiropraktor behandler smerter og skader i muskel-skjelett systemet, som blant annet innebærer plager i nakke, skulder, albue, hofter, kne, ankel, rygg og bekken. Ryggplager er i dag det største folkehelseproblemet i Norge. Flesteparten av disse er plaget av ryggsmerter, som smerter i korsryggen eller smerter i bekkenet , men også nakkesmerter er et problem for svært mange. I tillegg til behandling ved bruk av hender og råd om øvelser kan kiropraktoren også tilby trykkbølgebehandling på kroniske muskel og seneplager. Som kiropraktor i Stavanger er målet å motivere hver enkelt pasient til aktivt å være med å bidra til raskere bedring, men også å holde seg smertefri og funksjonell. Noe som står sentralt i vår tilnærming er at vi tar oss tid til hver enkelt pasient. Dette er noe vi ser gir resultater. Foruten å stille riktig diagnose og velge korrekt behandlingsmetode, vil et avbalansert klinikkmiljø bidra til å gjøre behandlingen enda mer tilfredsstillende.

Vaulen Kiropraktorklinikk har i flere år hatt stort fokus på rehabilitering av skader. Pasienter som kommer til oss for rehabilitering eller trening presenterer med plager fra både nakke, rygg, bekken, kne og skuldre. Rehabiliteringen foregår ikke i en stor gruppe, der du blir en av mange. For noen fungerer det fint å være en del av en gruppe, men for mange kan det være vanskelig å gjennomføre rehabiliteringen i en stor gruppe. Her på klinikken har vi sett at det gir veldig gode resultater når treningen er spesifikk til den enkeltes plager.  Så derfor foretrekker vi 1 til 1 rehabilitering her på klinikken.

Adressen er Breidablikkveien 20a 4017 Stavanger, som er rett ved Hetland videregående skole. 10 minutter fra Stavanger og Sandnes sentrum og nabobydel med Hillevåg og Hinna. Gratis parkeringsplasser rett utfor klinikkdøren.