Gavekort bedrift

Gavekort for bedrifter i Stavanger

Gavekort bedrift Stavanger

Vi har den perfekte gaven til dine ansatte. Gavekort for bedrifter er en enkel og effektiv måte å vise dine ansatte at de gjør en god jobb. Passer ypperlig til både sommeravslutning, juleavslutning og ulike jubileer. Et gavekort på massasje er en gave som garantert vil gjøre dine ansatte fornøyd. Økt trivsel og positive ansatte øker produktiviteten i en bedrift. Et enkelt gavekort på massasje kan gi bedriften et løft og vil være en vel anvendte investering.

Her i klinikken tilbyr vi ulike massasjeformer.

  • Klassisk massasje er den mest kjente massasjen i vesten og blir også kalt svensk massasje. Dette er en effektiv og dyptgående behandling for hele kroppen med formål om å løse opp i muskelspenninger og stivhet. På samme tid som det er en dyptgående og effektiv massasje, vil du absolutt også kjenne på en følelse av velvære både under og ikke minst etter behandlingen.
  • Sportsmassasje er mer spesifikk og dyptgående enn den klassiske massasjen. Navnet tilsier at denne behandlingsformen har noe med idrett å gjøre, men slik trenger det ikke å være. En slik type behandling kan også bli brukt av ikke-utøvere som kommer inn med spesifikke skader eller problemområder.
  • Gravidmassasje er en avslappende og rolig behandlingsform, der man blant annet ønsker at den gravide oppnår en følelse av velvære og ro under og etter behandlingen. Ingen svangerskap er like og noen vil kjenne mer på svangerskaps relaterte plager enn andre.
  • Spamassasje er den absolutt mest avslappende massasjen massøren vår kan tilby. For å oppnå den dype avslappende effekten, blir varme lavasteiner plassert på spesifikke punkter på kroppen, med formål om å redusere spenning i kropp og sjel.

Gavekort til ansatte kan øke trivselen

Det er mulig å kjøpe gavekort fra kr. 250 pr. gavekort.

– Ved kjøp av 10 eller flere gavekort gis det 10 % rabatt.
– Ved kjøp av 20 eller flere gavekort gis det 20 % rabatt.

Har du spørsmål om gavekort for bedrifter? Kontakt oss på [email protected]