Massasje Stavanger

Sportsmassasje | Gravidmassasje | Spa massasje

Massasje Stavanger - Sportsmassasje - Gravidmassasje - Spamassasje
Antonina er en fremragende og energisk massør, som har jobbet i ulike massasjeklinikker i Stavanger. Antonina bringer med seg masse kompetanse, positivitet og utstråling.

Massasje Stavanger

Prøv en effektiv og behagelig massasje i Stavanger. Vår massør har lang erfaring og kan tilby klassisk massasje, sportsmassasje, gravidmassasje og spa massasje. Massasje er den mest populære behandlingsformen i byen. Dette er en type behandling som har vært brukt i alle kulturer i lang tid og regnes som en av de eldste behandlingsformene vi har. Unn deg en massasje i Stavanger.

Til tross for utallige behandlingsformer og teorier innen muskelterapi er det en universell tanke om at massasjeterapi fremmer helse og velvære samt reduserer muskelspenninger. Dette er en behandling som ofte er brukt ved smerter i muskler og ledd. Målet med denne type behandling er blant annet å løse opp i stive muskler, stimulere til økt blodsirkulasjon og redusere stress. Dette er en behandling som blir brukt i forbindelse med stivhet i rygg, nakke, skuldre og hofter. Skal du ha massasje på Mariero, vil massøren vår anvende forskjellige behandlingsteknikker på bakgrunn av pasientens ønske.

Selv om mange som benytter seg av massasjebehandling presenterer med diverse plager som, korsryggsmerter, nakkesmerter, hoftesmerter, skuldersmerter og hodepine, er det flere som ønsker regelmessig behandling for å redusere stress i en travel hverdag. Vi er også tilgjengelig for massasjebehandling hver lørdag. Vi selger gavekort på massasje! 

Gavekort for bedrifter

Vi har den perfekte gaven til dine ansatte. 
– Ved kjøp av 10 eller flere gavekort gis det 10 % rabatt.
– Ved kjøp av 20 eller flere gavekort gis det 20 % rabatt.
Har du spørsmål om gavekort for bedrifter? Kontakt oss på post@vaulenkiropraktorklinikk.no

Massasje Stavanger - Klassisk

Dette er den mest kjente massasjeformen i vesten og blir også kalt svensk massasje. En av forklaringene til de økte muskelplagene i samfunnet, er feilbelastning over tid, og gjerne ensidig, repeterende bevegelser. Over tid kan spenningen i muskulaturen forverre seg og danne triggerpunkter eller muskelknuter. Muskelknuter finnes over alt på kroppen, men mest vanlig er i det i nakke, skulder, rygg og sete muskulatur. Behandling av muskelknuter kan være ubehagelig, men det føles utrolig godt ut etterpå. Dette er en effektiv og dyptgående behandling for hele kroppen med formål om å løse opp i muskelspenninger og stivhet. På samme tid som det er en dyptgående og effektiv massasje, vil du absolutt også kjenne på en følelse av velvære både under og ikke minst etter behandlingen.

Massasje Stavanger - Sportsmassasje

Sportsmassasje mer spesifikk og dyptgående enn den klassiske massasjen. Navnet tilsier at denne behandlingsformen har noe med idrett å gjøre, men slik trenger det ikke å være. En slik type behandling kan også bli brukt av ikke-utøvere som kommer inn med spesifikke skader eller problemområder. Målet med sportsmassasje er å fremskynde rehabiliterings tiden ved en eventuell skade eller etter en hard treningsperiode. Sportsmassøren bruker denne behandlingen på utøvere i forkant av stevner eller konkurranser. For en idrettsutøver er dette ett av tiltakene som brukes for å optimalisere kroppen, slik at en kan prestere på et høyere nivå. Som en del av behandlingen benytter sportsmassøren seg også av triggerpunktbehandling og kopping.

Massasje Stavanger - Gravidmassasje

Gravid massasje eller svangerskaps massasje er en avslappende og rolig behandlingsform, der man blant annet ønsker at den gravide oppnår en følelse av velvære og ro under og etter behandlingen. Ingen svangerskap er like og noen vil kjenne mer på svangerskaps relaterte plager enn andre. Plager som kan oppstå er blant annet smerter og ubehag i rygg, nakke, bekken og sete. Gravidmassasje her på Vaulen Kiropraktorklinikk kan være med å redusere muskelspenninger og lindre smerter og kan være ett godt behandlingsalternativ til deg som gravid med smerter i rygg, nakke, bekken og sete. Er allmenntilstanden god hos mor, vil gravidmassasje være en effektiv behandling fra 2. trimester og frem til termin.

Massasje Stavanger - Spa

Unn deg en spa massasje her på vår klinikk i Stavanger. Massasje med varme steiner eller hot stone terapi er den absolutt mest avslappende massasjen massøren vår kan tilby. Her kombineres bruk av flere massasjeteknikker og varmen fra oppvarmede lavasteiner. For å oppnå den dype avslappende effekten, blir varme lavasteiner plassert på spesifikke punkter på kroppen, med formål om å redusere spenning i kropp og sjel. Bestill en spamassasje for absolutt velvære.