Massasje Stavanger

Sportsmassasje | Gravidmassasje | Spa massasje

Massasje i Stavanger er den mest populære behandlingsformen i byen. Dette er en type behandling som har vært brukt i alle kulturer i lang tid og regnes som en av de eldste behandlingsformene vi har. Unn deg en massasje i Stavanger.

Den vestlige, klassiske massasjen som utføres her på Vaulen Kiropraktorklinikk, er nært tilknyttet fysikalsk behandling og fokuserer på kroppens anatomiske strukturer og fysiologiske prosesser. Til tross for utallige behandlingsformer og teorier innen muskelterapi er det en universell tanke om at massasjeterapi fremmer helse og velvære samt reduserer muskelspenninger. Dette er en behandling som ofte er brukt ved smerter i muskler og ledd.

Målet med denne type behandling er blant annet å løse opp i stive muskler, stimulere til økt blodsirkulasjon og redusere stress. Dette er en behandling som blir brukt i forbindelse med stivhet i rygg, nakke, skuldre og hofter. Skal du ha massasje på Mariero, vil massøren vår anvende forskjellige behandlingsteknikker på bakgrunn av pasientens ønske.

Selv om mange som benytter seg av massasjebehandling presenterer med diverse plager som, korsryggsmerter, nakkesmerter, hoftesmerter, skuldersmerter og hodepine, er det flere som ønsker regelmessige behandling for å redusere stress i en travel hverdag. Vi er også tilgjengelig for massasjebehandling hver lørdag. Vi selger gavekort på massasje!

Massasje Stavanger - Vaulen Kiropraktorklinikk

Monja Cathrin Odenn er en svært erfaren massør, med over 20 år i bransjen. Utdannet innen aromaterapi og muskelterapi med fordypning i anatomi og fysiologi ved UIA. Medlem av Norske Naturterapeuters Landsforbund.

Klassisk massasje

Dette er den mest kjente massasjeformen i vesten og blir også kalt svensk massasje. Dette er en effektiv og dyptgående behandling for hele kroppen med formål om å løse opp i muskelspenninger og stivhet. På samme tid som det er en dyptgående og effektiv massasje, vil du absolutt også kjenne på en følelse av velvære både under og ikke minst etter behandlingen.

Sportsmassasje

Denne behandlingsformen er mer spesifikk og dyptgående enn den klassiske massasjen. Navnet tilsier at denne behandlingsformen har noe med idrett å gjøre, men slik trenger det ikke å være. En slik type behandling kan også bli brukt av ikke-utøvere som kommer inn med spesifikke skader eller problemområder. Målet er å fremskynde rehabiliterings tiden ved en eventuell skade eller etter en hard treningsperiode. Behandlingen kan også bli brukt i forkant av stevner eller konkurranser. For en idrettsutøver er dette ett av tiltakene som brukes for å optimalisere kroppen, slik at en kan prestere på et høyere nivå. Som en del av behandlingen benytter sportsmassøren seg også av triggerpunktbehandling og kopping.

Gravidmassasje

Gravid massasje eller svangerskaps massasje er en avslappende og rolig behandlingsform, der man blant annet ønsker at den gravide oppnår en følelse av velvære og ro under og etter behandlingen. Ingen svangerskap er like og noen vil kjenne mer på svangerskaps relaterte plager enn andre. Plager som kan oppstå er blant annet smerter og ubehag i rygg, nakke, bekken og sete. Massasje her på Vaulen Kiropraktorklinikk kan være med å redusere muskelspenninger og lindre smerter og kan være ett godt behandlingsalternativ til deg som gravid med smerter i rygg, nakke, bekken og sete. Er allmenntilstanden god hos mor, vil gravidmassasje være en effektiv behandling fra 2. trimester og frem til termin.

Rygg og nakke massasje

Dette er en dyp, spesifikk og effektiv behandling, som har som formål å løse opp i kroniske muskelspenninger. En av forklaringene til de økte muskelplagene i samfunnet, er feilbelastning over tid, og gjerne ensidig, repeterende bevegelser. Over tid kan spenningen i muskulaturen forverre seg og danne triggerpunkter eller muskelknuter. Muskelknuter finnes over alt på kroppen, men mest vanlig er i det i nakke, skulder, rygg og sete muskulatur. Behandling av muskelknuter kan være ubehagelig, men med god kommunikasjon vil massasjeterapeuten tilpasse behandlingen slik at den passer den enkelte.

HotStone Terapi/ Spa massasje

Unn deg en spa massasje her på vår klinikk i Stavanger. Massasje med varme steiner eller hot stone terapi er den absolutt mest avslappende massasjen massøren vår kan tilby. Her kombineres bruk av flere massasjeteknikker og varmen fra oppvarmede lavasteiner. For å oppnå den dype avslappende effekten, blir varme lavasteiner plassert på spesifikke punkter på kroppen, med formål om å redusere spenning i kropp og sjel.